Hvil i fred, vakre hund

Publisert av Anette den

Dette innlegget gjør så vondt å skrive at jeg allerede har utsatt det i flere måneder. Den 1. Januar skulle Kiyomi blitt 13 år, men hun er ikke mer. Hunden som skulle leve evig er ikke mer. Vi mistet henne i August etter akutt forverring av sykdom. Før dette både tenkte og sa jeg høyt at dette nok ble siste sommeren hennes, men likevel kom det altfor brått og gjorde altfor vondt. Og jeg håpte jo at vi skulle få litt høst og vinter før hun gikk…

Det var med henne alt begynte. Den første hunden min. De første kursene. De første konkurransene. Det første kullet mitt. De første valpekjøperne – den utvidede Hakushu-familien. I tillegg til å være stammor for alle Hakushuene og min viktigste læremester om hund og hundehold, så har hun vært en fantastisk stødig og trofast bestevenn.

Hun er den jeg har delt bolig med lengst, bortsett fra mine foreldre. Hele mitt voksne liv har hun vært med min side. Gjennom studier, samlivsbrudd, diverse jobber, nye venner, barneoppdragelse, dating, hverdager og heldigvis masse tur og eventyr.

Til minne om verdens fineste lille hund! Takk for all tid, all tålmodighet og alt du har lært oss!

Kategorier: Hvil i fred

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *